maanantai 21. syyskuuta 2015

Seriepremiär



Vihdoinkin se alkoi! Kausi nimittäin! Ensin maajoukkuepelit Finnkamppenin merkeissä ja sitten sarjapelit täällä Västeråsissa. Suomessa vietiin Ruotsia 7-0 kotiyleisön tsemppaamana! Kyllä se voitto ja Ruotsin maaleitta jättäminen vaan maistui hyvältä, vaikka itse en pelillä tuolloin ollutkaan. Koko joukkue pelasi hienosti ja näytettiin Ruotsille, että Tampereelle on sinivalkoinen joukkue lähdössä taistelemaan kullasta tosissaan. Malmössä ei ihan ylletty samaan mutta saatiinhan siitäkin hyvää dataa matkalle mukaan. Oli hienoa päästä taas kerran pukemaan Suomipaitaa ylle ja astella kentälle, vaikka lopputulos ei tällä kertaa ollutkaan ihan mieleinen. Ei kai siinä muuta kuin lisää treeniä vaan ja enemmän koppeja ensi kerralla J

Pelien lisäksi ehdittiin käydä Malmössä välipäivänä minigolffaamassa. Alla hieman kuvamateriaalia J







Västeråsissa kausi starttasi viime lauantaina kotona Iksua vastaan. Vähän se jännitti taas kauden ensimmäinen matsi, vaikka eipä tuo ollut kyllä mitään viime vuoteen verrattuna, jolloin edessä oli se ihan ensimmäinen peli Rönnbyn riveissä. Silloin oltiin aika hiljaista tyttöä ennen peliä. Nyt oli sellainen sopiva fiilis ja intoa riitti koko porukalla. Peli sujuikin hetkittäin tosi hienosti, mutta ihan ei kuitenkaan saatu parasta vielä irti. Niinpä tällä kertaa Iksu vei pisteet mukanaan. Nyt sitten vain uutta matoa koukkuun ja hyvä treeniviikko alle ennen kauden ensimmäistä vieraspelireissua, joka koittaa lauantaina. Silloin suuntana Jönköping.



Kippilän ensimmäinen SSL peli ! :) 


tiistai 8. syyskuuta 2015

Sveitsielämää :)

Niin se vaan aika hurahti ja viimeiset treenit vedettiin Suomessa pari viikkoa sitten. Odottavin, hieman haikein ja jännittynein tunnelmin matkustin uuteen elämään :) En oikein tiennyt mitä olisi pitänyt odottaa tai ajatella :) Ensi vaikutelmat ovat kuitenkin olleet todella hyvät :) ja maisemathan täällä ovat huikeat :)  Oma kotipaikkani sijaitsee noin 15 minuutin päässä Zugista ja on sellainen idyllinen maalaiskylä :)
 

Zug ja Zugersee



Tässä näkymät kämppäni parvekkeelta :)


 
 Joukkueeseen olen päässyt myös jo tutustumaan ja tiiviisti olemme viettäneet aikaa yhdessä. Ihan ensimmäisten treenien jälkeen olikin jo aika hypätä tositoimiin ja suoraan harkkamatsiin :) BEO Cup oli heti saavuttuani ja kuulemma yllätimme kaikki siellä. Töitä on kuitenkin paljon tehtävänä! Joukkue on tosi ihana ja on ollut todella helppo tulla ulkomaalaisena pelaajana mukaan :) Kaikki ovat ottaneet hyvin vastaan ja tietenkin on hieman helpompaa kun ymmärtää ja puhuu itsekin vähän saksaa :)

Oikeastaan kaikki on alkanut todella säbäpainoitteisesti :) Viime viikonloppu kului kivasti leireillessä :) ensin perjantaina harjoitusottelu ja lauantaina kiipesimme koko joukkueen voimin Rigi-vuorelle :) Maisemat olivat kyllä melkoisen huikeat sieltä ylhäältä :) kuvat eivät edes tee oikeutta maisemille!

 
 
 


 Sunnuntaina leireily jatkui vielä itse salibandyn merkeissä :) Enää ei ole kovin kauan sarjan alkuun, jota kaikki odotavat jo innolla :) Toivottavasti salibandyn ohessa ehtisi vielä uudemman kerran vaeltamaan :) Alla vielä muutama kuva upeasta matkasta.

Bis bald Leute! :)

Krista

Sinne me mennään!


 
 
 
 







keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Pelituntumaa ja Gotlantia

Treenit on saatu taas kunnolla rullaamaan ja muutenkin tuntee että kauden alku on jo lähellä. On tilattu varusteet, käyty läpi joukkueen säännöt ja tavoitteet sekä pelattu ensimmäiset treenipelitkin! Pelituntumaa haettiin viime viikonloppuna Visbyssä pelaamalla Huddingea ja Endreä vastaan. Viikonlopusta jäi käteen voitto sekä tappio, mutta myös hyvä fiilis ja hauskoja muistoja kentältä niin kuin sen ulkopuoleltakin! Laivamatkalla testattiin englanninkielentaitoja pienen kirjoitustehtävän merkeissä ja Visbyssä nautittiin pelien ohella aurinkoisesta säästä kaupungilla ja leirintäalueella. Nyt valmistaudutaankin sitten jo seuraaviin matseihin, tulevana viikonloppuna on luvassa jälleen kaksi treenipeliä. Ensin matkustetaan lauantaina Telgen vieraaksi ja sunnuntaina saadaankin sitten vieraita Suomesta kun TPS saapuu Turusta Västeråsiin. Mielenkiintoinen viikonloppu siis edessä!