torstai 3. joulukuuta 2015

MM-kisatunnelmissa

Tänään on se päivä kun nokka suunnataan kohti Tamperetta! Viimeistelyleiri on leireilty, akut ladattu ja kaikki valmiina. Huomenna päästään Hakametsässä tositoimiin kun pitkään odotetut mm-kotikisat pyörähtävät käyntiin! Aika makee fiilis! Toivottavasti moni löytää tiensä katsomoon kannustamaan meitä kohti mm-kultaa!

Hakametsä EFT turnauksen aikoihin


Viimeistelyleirillä oltiin Rovaniemellä hiomassa kuviot kuntoon ja ennen kaikkea viettämässä yhteistä aikaa. Parit lajitreenit, muuta mukavaa aktiviteettiä ja ihan vaan rentoutumista porukalla. Käytiin tietty moikkaamassa joulupukkia ja sen varmaan kaikki arvaa mitä me jouluksi toivottiin... ;)
Hyvä leiri, jonka jälkeen on voinut luottavaisin mielin odotella perjantaita ja pelien alkua!




Välipäivät vietin täällä kotona Suomessa lepäillen ja kevyesti treenaillen. Eilen pääsi pitkästä aikaa myös kotisaunaan! :) Tämä aamu on kulunut viimeisiä tavaroita pakatessa ja lähtöä odotellessa. Nyt onkin kohta jo aika hypätä autoon ja lähteä kohti Tamperetta. Tunnelmat ovat hyvät ja olo varsin etuoikeutettu. Ei ihan jokainen pelaaja kuitenkaan pääse peliurallaan kokemaan kotikisoja! Paljon on tehty töitä tämän eteen ja aika uskomattoman hienoa on kaiken jälkeen olla mukana siinä porukassa, joka saa Hakametsän kentälle astella.  Edessä on varmasti upea kokemus jota toivottavasti moni saapuu paikan päälle jakamaan meidän kanssamme!

Värit valittu kisatunnelmiin sopiviksi myös näissä ;)


Ei kai tässä muuta kuin Tampereelle ja mm-tunnelmiin! Nähdään siellä!! :)


P.s  Jos et ehdi Tampereelle, seuraa kultajahtia Yleltä !

tiistai 1. joulukuuta 2015

Pelailua ja hienoja maisemia :)

Hallo Zäme :)

Aikaa on taas vierähtänyt melkoisesti viime kirjoittelusta, joten ajattelin päivitellä kuulumisia tänne blogiin :)

Muutamaan kuukauteen on mahtunut pelejä, taukoja ja reissuja :) Nyt alkoi neljän viikon maajoukkuetauko ja innolla jo odottelen visiittiä Suomeen ja Tampereelle kannustamaan Suomea :)

Tosiaan pelejä on ollut myös melkoisesti tässä syksyn aikana. Ennen edellistä maajoukkuetaukoa peli oli jähmettynyt paikoilleen ja emme saaneet itsestämme lähellekkään parasta irti. Treenasimme tauon ajan hyvin ja kovaa ja palasimme peleihin uudella ilmeellä :) Kruununa kakun päällä oli voitto hallitsevasta mestarista Piranha Churista :) Lisäksi Cup-peli Dietlikonia vastaan oli tiukka ja putosimme lopulta tuloksella 1-2 jatkopeleistä. Peli on parantunut ja pystymme haastamaan jo erilailla joukkueita, mutta vielä pitäisi ottaa se ratkaiseva askel, jotta tiukat pelit saataisiin käännettyä voitoksi. Ehkä tämän tauon aikana saamme tuon asian uomiin :) Toisaalta on haastavaa, kun pelaaminen on noin rikkonaista ja olemme juuri saaneet juonesta kiinni. Kisojen, EFT:n ja joulun takia on pitkiä pelitaukoja ja sen jälkeen yksittäisiä pelejä välissä. Toivotaan kuitenkin, että tauko tuo taas lisää virtaa tekemiseemme :)

(photo by Michael Peter)

Muutamia reissuja on myös ehtinyt tekemään viime kuukausien aikana :) Lähdin katsomaan miltä Ranskan puolella näyttää ja kohteeksi valikoitui Strasbourg :) Mukava kaupunki, mutta kommunikointi ei oikein saksan kielellä eikä kyllä englannin kielelläkään siellä sujunut :D

 

 

 
 
 

Seuraava matkakohde ja päiväreissu oli rikkaiden ja kuulusien henkilöiden suosima olympiakylä St. Moritz :) Ajomatka sinne oli todella hieno, kun ajelimme vuorien yli :) Itse St. Moritz oli paikkana lievä pettymys, mutta sesonki ei tosiaan vielä ole alkanut, joten ehkä paikka herää eloon kunhan lomailijat paikalle löytävät :) Samalla reissulla tuli käytyä myös Italian puolella pienessä kylässä nimeltä Livigno :) Sinne ei ehkä ihan sattumalta eksy ja hieman hankalien yhteyksien päässäkin paikka on, mutta kuulemma ihan täynnä talvella, kun laskettelukausi on vilkkaimillaan. Kyllähän ravintolassakin ihan suomeksi kyseltiin, että mitä kuuluu :D Paikka on verovapaa alue, joten ensi kerralla pitää myös shoppailla;)


Maisemia matkalta :)
 
 
 
 
 


St. Moritzin maisemia

Livigno iltahämärässä
 
Pidemmän reissun päätimme tehdä Suomiporukalla maajoukkuetauolla :) Paikaksi valikoitui, yllätys yllätys auringon perässä juostessa, Como-järvi Italian puolella :) Ensin kävimme reissua edeltävänä päivänä ihailemassa maisemia Schilthorn-vuorella. Vuoren päällä oleva ravintola on tullut tutuksi James Bond- elokuvasta Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa. Pieni takaisku tosin koettiin matkalla, kun emme ihan huipulle asti päässeet teknisen vian takia. Maisemat olivat tästä huolimatta huikeat jälleen kerran ja vietimme mukavan päivän aurinkoa ottaen ja maisemista nauttien :)


 

 


 


 



Huipulla oli lämmin :)
 
Seuraavana päivänä matka jatkui kohti Comoa. James Bond teema sai jatkoa, sillä välipysähdyksenä toimi matkan varrella Valle Verzasca ja pato, jolta James Bond hyppää benji-hypyn Golden Eye- elokuvassa. Samasta paikasta saa tehdä itsekin mailman korkeimman benjin. En hypännyt tällä kertaa :D



 
 
Padolta oli mahtavat näkymät järvelle :)
Retkikunta pääsi Comolle ja auringon lämpöön :) Matkan viimeinen päivä kuluikin mukavasti Como-järvellä risteillen. Ja jottei leffateema olisi viimeisenä päivänäkään jäänyt unholaan, niin risteilyllä näimme George Cloonyin huvilan ja Star Warsista tutun palatsin :) Risteilyllä pysähdyimme pienessä kaupungissa nimeltä Bellagio ja nautimme viimeiset auringot ennen kotiin paluuta :)



Ocean's Eleven talo :)


Star Wars talo
 
 
 
Bellagio
 
 Palataan asiaan pian :)

-Krista

Takaisin kotona :)